Yazılımcı Koltuğu :)

Ferruh Mavituna‘nın Hayatınızı Değiştirecek 62 Öneri yazısındaki 6. maddeden yola çıkarak, çalışma ortamımı daha iyileştirmeye çalışıyorum.

Paranın alabileceği en iyi sistemi, en iyi monitörü, en iyi klavyeyi, mouse’ u, masayı ve sandalyeyi alın. Eğer hayatınızın %50′ sini bu ekran karşısında geçirecekseniz bunu hakediyorsunuz demektir,

Geçtiğimiz günlerde laptopumun düşmek suretiyle kırılmasından sonra çok güzel bir masaüstü bilgisayar topladım. Core i5 işlemci, 8gb ram, çok güzel bir anakart (kasanın en pahalısı hatta), iyi bir hard disk. Ancak maddi sebeplerden ötürü eski bir monitörü kullanıyorum. İleride iki adet güzel monitör almayı planlıyorum :)

İkinci aşamada ise iyi bir koltuk almalıydım. Sandalye tepelerinde her tarafım ağrıyordu ve performansım gerçekten düşüyordu. Bir süre çalıştıktan sonra yatma gereksinimi duyuyordum. Laptop ile bunu yapabiliyordum fakat masaüstü ile zor olurdu :)

Friendfeed’te gözüme çarpan bir koltuk vardı. Mobilyakeyfi.com sitesine girip biraz gezindikten sonra sipariş vermeye karar verdim. Bu esnada iletişimden birçok soru sordum ve çok geçmeden yanıt verdiler.  Sitedeki tanıtım videosu zaten yeterliydi aslında ama internetten alışveriş yaparken daha fazla bilgi almak önemli. Ayrıca firmanın ciddiyetini görmek açısından da oldukça gerekli. Hızlı yanıtlarıyla ciddiyet testini geçmiş oldular. Mobilyakeyfi üzerinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz :)

Peki bu koltuk ile ilgili benim görüşüm ne oldu derseniz, çok doğru bir karar verdiğimi söyleyebilirim. Hem fiyatı uygun hem de neredeyse tüm istekleri karşılıyor. Bu koltuk ile oldukça rahat ettim ve bilgisayar başında kalma sürem arttı. Hatta yorulduğum zaman koltuğu geriye yatırıp dinleniyorum. Bu derece iyi bir koltuk yani :)

İnclemek isteyenler için: http://www.mobilyakeyfi.com/?urun-354-1045B-FiLELi-MAKAM-KOLTUGU.html

3 Comments

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir