Link imleme sitesi: LinkFloyd

14.02.2022 güncelleme: LinkFloyd domaini İsviçre’li bir ajans tarafından satın alınmış ve ajans websitesi haline getirilmiş. Yine de yazıyı kaldırmayacağım, anısına saygıyla :)

Yıllar önce bir fikrim vardı. Tıpkı tarayıcının sık kullanılanlarına eklediğimiz gibi linkleri bir web sitesine ekleyecektik. Farklardan en önemlisi bu linkleri herkes görecek ve bir ömür boyu orada duracak. Tarayıcı çöktü linkler gitti derdi olmayacak. Ayrıca linkleri kategorize ederek kolay ulaşım sağlayacaktım.

İşte bu projeyi geçtiğimiz aylarda Mirat hayata geçirdi. Projenin ilk detaylarını Friendfeed’te vermişti ve ilk gününden bu yana takipteydim. Tam bu noktada aslında “Sizin düşündüğünüz projeyi başkaları da düşünmüştür. Önemli olan, o projeyi doğru bir şekilde hayata geçirebilmektir” sözü iyi gider buraya.

LinkFloyd için söylenecek çok söz varken hiç birini toparlayamamdan dolayı sizleri Linkfloyd nedir? wiki sayfasına alalım.

Bununla birlikte, LinkFloyd Django ile geliştirilmiş olup açık kaynak kodlu yazılım olarak dağıtılmaktadır. Kaliteli bir topluluğun parçası olmak ve açık kaynak kodlu yazılımı desteklemek için sizleri LinkFloyd sitesine link paylaşmaya davet ediyorum.

https://github.com/linkfloyd/linkfloyd-museum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *